Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect

Over oervoeding en de oorzaak van allergieën met Thomas D’havé

April 19, 2022 Julie Van den Kerchove
Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect
Over oervoeding en de oorzaak van allergieën met Thomas D’havé
Show Notes

Ben je benieuwd om meer te weten te komen over oervoeding, de echte oorzaak van allergieën en hoe gebeurtenissen uit je kindertijd nu nog steeds een impact kunnen hebben op je gezondheid? 

 

In deze aflevering heb ik Thomas D’havé te gast. Hij heeft een achtergrond als osteopaat en vandaag behandelt hij vooral topsporters, performers en bedrijfsleiders volgens de principes van de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI). Voor de sportliefhebbers: hij werkte o.a. als consultant voor Ajax Amsterdam.

 

Als therapeut is hij gepassioneerd om het ‘waarom’ van een klacht te ontdekken, de oorzaak die onder een bepaald symptoom verscholen zit, want hij gelooft net zoals ik dat ziekte altijd een onderliggende reden heeft – of het nu stress is, verkeerde voeding, gebrek aan beweging, gebeurtenissen uit onze kindertijd… Ontdek er meer over in deze aflevering.

 

 

Het zou me enorm helpen als je je abonneert op onze podcast zodat we nieuwe afleveringen kunnen blijven maken. Nog beter als je de show ook een rating geeft met sterretjes en een korte review schrijft :)

 

Vertel me ook wat je ervan vond op Instagram! Tag me @julieslifestyleofficial zodat ik je berichtjes zie.
https://www.instagram.com/julieslifestyleofficial/

 

Lees de samenvatting van deze aflevering op https://www.julieslifestyle.com/nl/blog/detail/over-oervoeding-en-de-oorzaak-van-allergieen-met-thomas-d-have