Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect

Over energie, emotioneel eten en de wet van de aantrekking met Astrid Pluuren

December 20, 2022 Julie Van den Kerchove Episode 31
Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect
Over energie, emotioneel eten en de wet van de aantrekking met Astrid Pluuren
Show Notes

Ben je benieuwd hoe je de wet van de aantrekking en andere universele wetten bewust kan inzetten om het leven van je dromen te creëren? Wil je graag meer te weten komen over hoe ons energiesysteem werkt en hoe je je energieveld kan beschermen en versterken?

 

In deze aflevering heb ik Astrid Pluuren te gast. Samen met haar partner Jarno is ze auteur van de boeken ‘Je Zijn’ en ‘Je Wil’ waarin ze je uitlegt hoe je als mens energetisch in elkaar zit, wat de impact is van de universele wetten en krachten op het verloop van je leven, en hoe je daar zelf sturing aan kan geven om ook daadwerkelijk te manifesteren wat je wil. Ontdek er meer over in deze aflevering.

 

Het zou me enorm helpen als je je abonneert op onze podcast zodat we nieuwe afleveringen kunnen blijven maken. Nog beter als je de show ook een rating geeft met sterretjes en een korte review schrijft.

 

Vertel me ook wat je ervan vond op Instagram! Tag me @julieslifestyleofficial zodat ik je berichtjes zie.
https://www.instagram.com/julieslifestyleofficial/

 

Lees meer over deze aflevering op https://www.julieslifestyle.com/nl/blog/detail/over-energie-emotioneel-eten-en-de-wet-van-de-aantrekking-met-astrid-pluuren