Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect

Over voeding voor kinderen, gezonde zwangerschap en heart core healing met Nienke Harmelink

April 18, 2023 Julie Van den Kerchove Episode 36
Julie's Lifestyle Podcast - Perfectly Imperfect
Over voeding voor kinderen, gezonde zwangerschap en heart core healing met Nienke Harmelink
Show Notes

Welke voeding is belangrijk voor kinderen? Tips om de typische boterham te vervangen en kinderen meer groenten te laten eten? Waarom vervallen we zo vaak in onze ongezonde gewoontes – hoe hard we ook proberen?

 

In deze aflevering heb ik Nienke Harmelink te gast, osteopaat, orthomoleculair therapeut en oprichtster van ‘Heart Core Healing’ waar je terechtkan voor energetisch lichaamswerk, familie-opstellingen en levensstijladvies volgens de PNI (psycho-neuro-immunologie). We hebben het onder andere over gezond koken voor kinderen, essentiële bouwstoffen voor zwangere vrouwen en de onderliggende emotionele oorzaak van ongezonde eetgewoontes. Ontdek meer in deze aflevering.

Het zou me enorm helpen als je je abonneert op onze podcast zodat we nieuwe afleveringen kunnen blijven maken. Nog beter als je de show ook een rating geeft met sterretjes en een korte review schrijft :)

Vertel me ook wat je ervan vond op Instagram! Tag me @julieslifestyleofficial zodat ik je berichtjes zie.
https://www.instagram.com/julieslifestyleofficial/

Lees meer over deze aflevering op https://www.julieslifestyle.com/nl/blog/detail/over-voeding-voor-kinderen-gezonde-zwangerschap-en-heart-core-healing-met-nienke-harmelink